Thaise man zet het huis van zijn grootmoeder in Pattaya in de fik

PATTAYA:- Een Thaise man, vermoedelijk onder invloed van drugs, heeft het huis van zijn grootmoeder in Pattaya in brand gezet, gelukkig vielen er geen gewonden.

Het voorval speelde zich af in een huis gelegen in Soi Thung Klom Tan Man 13 in de wijkgemeente Nongprue.

De brandweer van Nongprue en de hulpdiensten arriveerden bij het huis met twee verdiepingen en waren getuige van een zwarte rookpluim die uit het pand omhoog reikte. Het kostte hen ongeveer 15 minuten om de brand te blussen, maar de woning in het huis liep aanzienlijke schade op.

De 55-jarige buurman, Khun  Somchai Promchat vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat hij de 73-jarige huiseigenaresse, Khun Sawai Chanthong en haar kleindochter, uit het huis geholpen had, toen de vlammen zich door het huis waarde.

Khun Sawai zei ondertussen dat haar lieve kleinzoontje, haar huis om onbekende redenen in brand had gestoken. Voorafgaand aan de brandstichting had de kleinzoon een paar dagen eerder bonje gemaakt, wat volgens khun Sawai mogelijk te wijten was aan illegale middelen die hij gebruikte.

De verdachte werd later gearresteerd en naar het politiebureau van Nongprue gebracht voor een drugstest en verdere juridische procedures.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: 77khaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!