Thaise man drogeert toeristen in Bangkok en kleed hen tot op het bot uit

~HET WERD HEN ZWART VOOR DE OGEN~
(Flauw vallen)

BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft een 29-jarige man gearresteerd die homoseksuele buitenlanders ontmoette via datingapps, met hen in de hotelkamer de kwaliteit van het matras controleerde en hen vervolgens bestal.

Volgens het hoofd van het immigratiekantoor, luitenant-generaal Sompong Chingduang, hadden zich verschillende buitenlanders bij de politie gemeld dat ze door een Thaise man man benaderd en hen middels een pseudoniem via chat-apps voor homoseksuele dating, zoals Grindr, Blued, Romeo, Aloha en Homet had ontmoet.

Na uren in een hotelkamer waarin de man enkele van zijn rijke minnaars gedrogeerd had, stal hij geld en kostbaarheden.  De Thaise man zo ook buitenlanders hebben misleid om de wachtwoorden te onthullen voor de apps voor internetbankieren die ze gebruikten.  Later maakte hij geld over naar zijn bankrekeningen.  

De recherche ontdekten dat de verdachte man in een kamer in een wooncomplex in het district Chong Nonsi woonde.  Hij werd gearresteerd en tien bankrekeningen en pinpassen werden uit zijn appartement geconfisqueerd.  Tijdens het verhoor gaf de man toe dat hij meer dan een jaar dergelijke praktijken op buitenlanders uitoefende en meer dan een miljoen baht hebben vergaard (gejat).

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!