Thaise man bedreigde in Zuid-Thailand een Russische vrouw met een gouden 9mm Baretta

PHUKET:- Een Russische vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie nadat een Thaise man haar in een hotel op Phuket met zijn gouden revolver had bedreigd.

Agenten van het politiebureau van Patong snelden ter plaatse en arresteerden een gewapende Thaise man, de 37-jarige Khun Kittiphum Mamark, in het hotel en namen zijn gouden 9 mm Beretta-pistool met 14 kogels in beslag.

De Russische vrouw vertelde tegen de politie dat ze khun Kittiphum had ontmoet op een uitgaansgelegenheid in Soi Bangla. De Thaise man nodigde haar uit om iets met hem in het hotel te komen drinken. Hij wilde graag een martini (shaken and not stirred) en zij ranja met een rietje ūüėČ.

Tijdens zijn verblijf in het hotel haalde Kittiphum zonder waarschuwing zijn pistool tevoorschijn en legde het op de tafel. De vrouw voegde eraan toe dat Kittiphum haar bedreigde, hij verplichtte haar om zijn zijn hotelkamer te blijven. Als zij toch aanstalten maakte om de kamer te verlaten, zou hij haar zonder pardon neerschieten.

De Russin werd zo bang, dat zij toch de kamer uitvluchten, waarna ze de politie om hulp vroeg.

Khun Kittiphum werd voor verder verhoor naar het politiebureau gebracht. Op het bureau beweerde dat hij niet intentie had, de vrouw de stuipen op het lijf te jagen. Hij wilde alleen maar pronken met zijn gouden pistool, omdat hij dacht dat hij er indruk op haar mee kon maken.

Khun Kittiphum wordt nu beschuldigd van het onrechtmatig dragen van een wapen op een openbare plaats.

De straf bedraagt ‚Äč‚Äčmaximaal vijf jaar gevangenisstraf, een boete van maximaal 10.000 baht, of een combinatie van beide.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Thaiger

E√©n gedachte over “Thaise man bedreigde in Zuid-Thailand een Russische vrouw met een gouden 9mm Baretta”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!