Thaise ‘Houdini’ weet op het politiebureau van Kham Thale So aan zijn handboeien te ontsnappen

~WIE WIL ONTSNAPPEN UIT DE KERKER VAN EEN LUCHTKASTEEL, HEEFT EEN TOUW NODIG DAT STERKER IS ALS HEM ZELF~
(Probeer altijd realistisch te blijven)

NAKHON RATCHASIMA:- Op CCTV-beelden van het politiebureau Kham Thale So was te zien dat een vastgenomen verdachte erin slaagde om zich uit zijn handboeien te bevrijden, waarna hij zijn vuisten gebruikte om de ​​politieagent aan te vallen.

Het incident vond afgelopen dinsdag plaats nadat een verdachte op het politiebureau Kham Thale So in de provincie Nakhon Ratchasima op de een of andere manier zich uit zijn boeien wist te wurmen.

De hoofdcommissaris van het politiebureau, kolonel Wuttichai Sukonthawit zei dat de man was gearresteerd voor het in brand steken van eigendommen van anderen.  Een getuige had verklaard dat de verdachte een drugsverslaafde was.

 “De man werd vastgehouden met handboeien nadat hij op het politiebureau was aangekomen. Hij kon echter ontsnappen dankzij zijn shirt met lange mouwen”, zo vertelde kolonel Wuttichai.

 “De man probeerde de politieman te slaan terwijl hij het proces-verbaal opmaakte, gelukkig wist de agent de aanval te pareren, Andere agenten schoten vervolgens hun collega te hulp om “Houdini” onder controle te krijgen.”

De aanvaller werd beschuldigd van het nemen van drugs, het aanvallen van de politie en het vernielen van eigendommen van mensen.  Zijn borgtocht is geweigerd en mag voorlopig achter de tralies nieuwe ontsnappingspogingen bedenken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Thaise ‘Houdini’ weet op het politiebureau van Kham Thale So aan zijn handboeien te ontsnappen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!