Thaise folkzangeres onder verdachte omstandigheden in Noordoost-Thailand verdronken

ROI ET:- Een Thaise volkszangers stierf op mysterieuze wijze in de Isaan-provincie Roi Et. Haar levenloze lichaam werd drijvend in een kanaal gevonden, met een tas over haar schouder met daarin 17.000 baht.

Een bezorgde lokale visser rapporteerde de schokkende vondst gisteren aan agenten op het hoofdbureau van Roi Et. Hij vertelde dat hij tijdens het vissen in het kanaal een onverwacht schouwspel tegenkwam: wat aanvankelijk leek op een paspop die in het water lag. 

Hoe dan ook, de nieuwsgierigheid was gewekt en hij prikte er voorzichtig in met een houten stok, maar hij kreeg de schrik toen hij besefte dat het in feite een stoffelijk overschot was.

Vervolgens kwamen politieagenten en een reddingsteam ter plaatse. Daar ontdekten ze het levenloze lichaam, met het gezicht naar beneden in het kanaal. Ze hebben het lichaam snel opgehaald om een ​​grondig onderzoek te starten. De overledene werd geïdentificeerd als een Thaise vrouw, gekleed in een zwart shirt met lange mouwen en een lange grijze broek, met een zwarte schoudertas over de schouders.

Agenten, die haar identiteit wilden vaststellen, doorzochten haar tas en ontdekten een identiteitskaart die haar identificeerde als de 40-jarige Wandee Satan-ard. Naast het identiteitsbewijs vonden ze een mobiele telefoon, sleutels en een bedrag van 17.000 baht.

Uit verder onderzoek door de politie bleek dat Wandee lid was van een Mor Lam-band, bekend om hun Isaan-volksmuziekoptredens. Tragisch genoeg werd geschat dat Wandee minstens twee dagen vóór haar ontdekking was overleden. Uit geen enkel rapport bleek echter dat haar collega’s of familie bij een politiebureau een aangifte van vermissing hadden ingediend.

Het lichaam van Wandee werd vervolgens naar het Roi Et Hospital vervoerd voor een uitgebreide autopsie om de oorzaak van haar vroegtijdige dood vast te stellen. Omdat er geen meldingen waren van vermiste personen in de omgeving, vermoedden de autoriteiten dat de vrouw geen inwoner van het gebied was. Daarom beloofden ze contact te zullen onderhouden met andere politiebureaus op zoek naar meldingen van vermiste personen.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: board.postjung.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!