Thaise Boer en zijn zoon door een draadhek in rijstveld in de Isaan geëlektrocuteerd

~DE DOOD HEEFT GÉÉN KALENDER~
(Men kan jong of oud sterven, dat is vooraf niet te voorspellen)

KHON KAEN:- Een 58-jarige boer en zijn 26-jarige zoon zijn gisteravond in de Isaan-provincie Khon Kaen beide geëlektrocuteerd. De boer had een elektrisch hek om zijn rijstveld geplaatst om zijn groenteteelt te beschermen tegen beschadiging door het ronddwalend vee.

Buurtbewoners die voorbijliepen hoorden de honden blaffen en zagen Khun Prasert Nonpoo in de modder liggen. De dorpsbewoners vertelden het direct aan zijn zoon, Suksan, die vervolgens naar hem toe rende om zijn vader te helpen.  Een bericht van de Bangkok Post zegt dat Suksan zijn vader aanraakte, daarna in elkaar zakte en het bewustzijn verloor.  Suksan werd naar het Mancha Khiri-ziekenhuis gestuurd en dood verklaard.

De politie vermoedt dat khun Prasert een elektriciteitsdraad aan het installeren was naar een deel van het veld waar hij zaailingen had geplant.  

De politie die dit nare incident hebben onderzocht, zeggen dat de draad in het water van de zaailingkwekerij terecht was gekomen waardoor Khun Prasert werd geëlektrocuteerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaokonmancha
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!