Thais Kabinet verstrekt meer dan 5 miljard baht om openbaar vervoer in Bangkok te verbeteren

BANGKOK:- Gisteren hebben de twee grootste transportgroepen van Thailand, Bangkok Mass Transit Organization (BMTA) en State Railway of Thailand (SRT), subsidies van het kabinet gekregen om het verlies op te vangen en hun liquiditeit te vergroten.  In totaal werd 5 miljard baht uitgegeven, waarvan 2,28 miljard aan BMTA en 3,38 miljard aan SRT.

Het kabinet heeft de twee organisaties opgedragen manieren te zoeken om hun afhankelijkheid van overheidssubsidies te verminderen en tegelijkertijd de inkomsten te verhogen en de kosten te verlagen.

De BMTA heeft gezegd dat het de ontwikkeling van een plan om het bedrijf te herontwikkelen zal bespoedigen in overeenstemming met plannen om het grootstedelijke openbare bussysteem van Bangkok te herzien.  SRT kreeg de opdracht om een ​​bedrijfsherstelstrategie te ontwikkelen met de nadruk op het genereren van meer inkomsten uit vermogensoverdrachten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!