Thailand versoepelt aanstaande maandag enkele beperkingen, COVID-19-zones aangepast

~VOORLOPIG BLIJFT DE BLAUWE KNOP BLIJ)
(Leden van deze club drinken géén alcohol)

BANGKOK:- Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA heeft zojuist wijzigingen aangebracht in de COVID-19-bewakingszones en de versoepeling van enkele beperkingen, welke komende maandag 21 juni effectief worden

Alle uitgaansgelegenheden, pubs, bars en karaokebars in het hele land blijven gesloten.  Het schenken van alcohol blijft verboden binnen de donkerrode, roze en oranje zones verboden.

De donkerrode zones, zijn de zones waar de maatregelen het zwaarst worden toegepast zoals Bangkok, Nonthaburi, Pathum Thani en Samut Prakan omarmen.

Daar zijn bjeenkomsten van meer dan 50 personen zijn verboden in deze zone, maar is het dineren tot 23.00 uur toegestaan, in plaats van 21.00 uur op dit moment.  De meeste verschillende prospects kunnen niet groter zijn dan de helft van de volledige capaciteit van de locatie in eetgelegenheden met airconditioning, tegen 25% op dit moment.

Winkelcentra’s mogen tot 21.00 uur geopend zijn en geen lessen of acties ter plaatse organiseren die grote menigten trekken, toegestaan.  Alle sportactiviteitenlocaties blijven gesloten, hoewel buitensportlocaties en locaties met luchtventilatie zonder toeschouwers tot 21.00 uur open mogen blijven.

De verscheidenheid aan provincies die als roze zones zijn gecategoriseerd, kan worden verminderd van 17 naar 11. Deze omvatten nu Chachoengsao, Chonburi, Trang, Nakhon Pathom, Pattani, Phetchaburi, Songkhla, Samut Sakhon, Saraburi, Yala en Narathiwat.  Bijeenkomsten van meer dan 100 mensen blijven daar verboden.

De verscheidenheid aan provincies binnen de Oranje Zones kan worden teruggebracht van 56 naar slechts 9 provincies.  Deze omvatten nu Chanthaburi, Nakhon Si Thammarat, Prachuap Khiri Khan, Ayutthaya, Ranong, Rayong, Ratchaburi, Sa Kaeo en Samut Songkhram.  Bijeenkomsten van meer dan 150 mensen blijven daar verboden.

De Gele Zones zullen de overige 53 provincies omvatten, terwijl er geen provincies zijn zonder infectiegevaar.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke In Thailand 
Bron: ThaiVisa 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!