Thailand accepteert Russische vluchtelingen

BANGKOK:- Volgens regeringswoordvoerder Rachada Dhnadirek komt de inhoud van de deal overeen met de uitleveringsovereenkomsten die Thailand heeft gesloten met andere landen, wat de samenwerking bij de bestrijding van de misdaad zal versterken.  Aangezien de uitleveringsovereenkomst geen invloed heeft op het Thaise grondgebied, de economie, de samenleving of handel en investeringen, hoeft het parlement deze niet goed te keuren, betoogde ze.

Sinds de invasie afgelopen februari zijn tienduizenden Russen naar Thailand gevlucht om de dienstplicht en de economische gevolgen van de oorlog met Oekraïne te omzeilen.  

Uit de gegevens blijkt dat ongeveer 40% van de appartementen die vorig jaar aan internationale kopers in Phuket zijn verkocht, door Russen zijn gekocht en er wordt beweerd dat veel mensen hopen permanent in het koninkrijk Thailand te kunnen wonen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Wochenblitz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!