Super oogheelkundig chirurg Dr. Somchai en zijn SuperSight techniek

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- “Super” is een woord dat vaak iets te veel gebruikt wordt. Hoe “super” is bijvoorbeeld een supermarkt? Waarom is het “super” in vergelijking met de andere markten?

Als we het woord “Super” gebruiken als “beter” dan de rest, begint de betekenis duidelijk te worden. Met behulp van die parameter oefent Dr. Somchai T. Shoke-satian “SuperSight” oogheelkundige chirurgie uit en hij is echt een “super oogchirurg”.

Dr. Somchai leidt het groot medisch centrum voor oogheelkundige chirurgie in het Bangkok Hospital Pattaya, dat volledig is uitgerust met de geavanceerde technologie voor iedere soort oogafwijking bij patiënten ouder dan 18 jaar.

Er worden dagelijks allerlei supervaardigheden en wetenschappen toegepast in het centrum van Dr.Somchai, waar de multi-getalenteerde oogchirurg zich heeft gespecialiseerd in ‘refractieve chirurgie’ (refractieve chirugie is een verzamelnaam voor allerlei oogheelkundige behandelingen) om de afwijkingen die plaatsvinden bij mensen met van bijziendheid (myopie), verziendheid (hypermetropie), astigmatisme en presbyopie (veroudering) te corrigeren. Evenals uiteraard de SuperSight techniek .

Dr. Somchai is trots op het feit dat zijn centrum goed functioneert en met afspraken werkt. Hij heeft het druk en begrijpt dat ook u als patient het druk heeft. U zult merken dat Dr. Somchai niet alleen technisch uitstekend is, maar ook echt een superaardige man is die u persoonlijk bij het eerste consult zult ontmoeten. Dit zorgt voor een uitstekende relatie tussen patiënt en arts.

Dr. Somchai is ervaren en heeft meer dan 16 jaar patiënten met oogproblemen behandeld, meer dan 5.000 SuperSight-operaties en 10.000 LASIK-behandelingen voltooid, met een slagingspercentage van bijna 100 procent. Als u een oogoperatie moet ondergaan, wilt u een specialist. Zoek niet verder, Dr. Somchai is er een.

“Zou ik bereid zijn om Dr. Somchai mijn staarprobleem operatief te laten behandelen? In feite heeft hij mij vier jaar geleden al geopereerd. Na mij goed te hebben laten informeen over de refractieve chirurgie van dr.Somchai wilde ik dat zeker doen en heeft hij mijn staar verwijderd en ben ik nog steeds zeer tevreden met het resultaat” aldus een supertevreden patient.

Het SuperSight Surgery Center is gehuisvest in het Bangkok Hospital Pattaya, 2nd Floor B Building, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur, zondag van 8.00 uur tot 12.00 uur – Callcenter: 1719 – internationaal +66 38259999 – E-mail: info@bph.co.th

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Hospital
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Pattaya Mail

2 gedachten aan “Super oogheelkundig chirurg Dr. Somchai en zijn SuperSight techniek”

  1. Ik ben 1 van de 5000 die Dr. Somchai behandeld heeft met een super lensen moet zeggen dat na een moeilijk begin het alleen maar beter is geworden, zie uistekend zonder bril alleen het lezen is wat makkelijker met een bril van +1, dus zeer goed. Wat heb ik nog meer te wensen met 76 jaar, zeer aan te bevelen dus en nog een aardige man ook .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!