Songtaew chauffeur legt het af tijdens tweekamp met buschauffeur in Bangkok, 10 passagiers raakte gewond

BANGKOK:- Een verkeersagressie-incident tussen een buschauffeur in Bangkok en een chauffeur van een songtaew resulteerde in een ongeval waarbij tien pendelaars gewond raakten Het incident vond gisteren laat in de middag plaats voor Soi Ramkhamhaeng 203/1 op Sukhapibal 3 Road in het district Minburi in Bangkok, aldus de politie.

De bus zou naar verluidt tegen de linkerkant van songtaew zijn gereden, waardoor ernstige schade is ontstond. De impact van de crash duwde de tien passagiers op elkaar waarbij verschillende mensen gewond raakte.

De passagiers vertelden de politie dat de Songtaew chauffeur plotseling van rijstrook veranderde en de weg voor de bus blokkeerde. Dit maakte de buschauffeur woedend, die vervolgens versnelde en als vergelding voor de Songtaew stopte.

De twee voertuigen haalden elkaar naar verluidt om de beurt in voordat de bus links van de Song Taew botste.

De politie heeft beide chauffeurs laten ondervragen alvorens te beslissen of er aangifte moet worden gedaan.

Song taews zijn aangepaste pick-ups met twee rijen stoelen achterin en worden vaak gebruikt om passagiers over kleine afstanden te vervoeren.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Eén gedachte over “Songtaew chauffeur legt het af tijdens tweekamp met buschauffeur in Bangkok, 10 passagiers raakte gewond”

  1. Stelletje idioten alletwee rijbewijs in leveren en nooit meer rijden.
    Ik ben jaren vrachtwagen en buschauffeur geweest in NL en ook wel eens pissig op andere wegmisbruikers maar het belang van je passagiers gaat altijd voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!