Schooldirecteur rijdt in Pattaya een 56-jarige dakloze van zijn sokken, de arme man overleeft het niet!

PATTAYA:- Gistermorgen reed een schooldirecteur een 56-jarige man aan. Het tragische ongeval vond plaats op de weg naar Pattaya bij de ingang van Soi Banglamung 1 in het Rong Po-subdistrict.

Volgens de reddingswerkers van Sawang Boriboon, heette het slachtoffer khun Wit. Hij werd door de schooldirecteur aangereden terwijl hij de weg overstak en stierf als gevolg van ernstig hoofd- en lichaamsletsel.

Op ongeveer 20 meter afstand van de overleden man werd een witte Toyota Yaris-sedan aangetroffen, met een kapotte voorruit en een ingedeukte motorkap. De bestuurder, alleen geïdentificeerd als khun Pichit, vertelde aan de  reddingswerkers dat hij een schooldirecteur in het Laem Chabang is.

Terwijl hij over de weg reed, liep het slachtoffer volgens Pichit plotseling vanaf een vluchtheuvel de weg op. De schooldirecteur beweert dat hij niet kon remmen, waardoor hij frontaal het slachtoffer schepte.

Het lichaam van het slachtoffer naar een plaatselijk ziekenhuis voor religieuze rituelen vervoerd. De autoriteiten meldden dat het slachtoffer dakloos was en in een opvangcentrum in Chonburi verbleef.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!