Restaurant Mister Panda in Nederland zet zich in voor de mensen in Pattaya en Jomtien.

NIJMEGEN:- Het gaat slecht in Thailand. Heel slecht. Veel mensen zijn hun inkomen verloren door het Coronavirus en kunnen geen eten of drinken meer kopen voor zichzelf of hun gezin. Er zijn in Thailand geen overheidsmaatregelen om lonen door te betalen. Mensen worden ontslagen en bedrijven gaan failliet, met heftige gevolgen. 

Dagelijks zitten inwoners van Thailand urenlang in de volle zon te wachten op een portie rijst en een flesje water, verstrekt door goede doelen.

Mister Panda Goffertboerderij is geschokt door de erbarmelijke omstandigheden waarin veel Thaise gezinnen zich momenteel bevinden. Samen met onze partner Olleke Bolleke Radio in Thailand en haar leden willen wij de Thaise gemeenschap van Jomtien voorzien van voedselpakketten en water. Het doel is om 4 weken lang 500 maaltijden en flesjes water per dag te verstrekken aan de bevolking. Olleke Bolleke Radio is al goed op weg en wij willen daar graag aan bijdragen!

Kom in actie!
Wil je zelf in actie komen voor de bevolking van Jomtien? Of wil jouw bedrijf een bedrag doneren? Neem contact met ons op en we zorgen dat je in contact komt met de juiste personen ter plaatse.

Samen maken we het verschil!

Lisa & Fu Xing Ke
Bron: Facebook restaurant Mister Panda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!