Researchcentrum Kasikorn bank verlaagt hun eerder gemaakte prognose tot 150.000 buitenlanders die Thailand dit jaar zullen bezoeken

BANGKOK:- Het onderzoekscentrum van de Kasikorn bank heeft zijn voorspelling voor het aantal buitenlandse toeristen dat dit jaar Thailand zal bezoeken, volledig herzien.  Na eerdere schattingen van 250.000 tot 650.000 aankomsten, wordt nu gezegd dat het waarschijnlijk slechts 150.000 zullen zijn.  

Het centrum heeft onderzoek gedaan naar veranderend toerisme over de hele wereld in het licht van de snelle verspreiding van de deltavariant van het coronavirus.  Volgens het huidige rapport gaat Thailand een moeilijke tijd tegemoet gezien de ernstige pandemische crisis.  

De politieke instabiliteit van het land is niet bepaald bevorderlijk voor het koninkrijk als vestigingsplaats voor internationaal toerisme.  

Het land moet naar volgend jaar kijken voor een mogelijke verbetering van de aankomsten van buitenlandse vakantiegangers, gebruikmakend van de ervaring uit 2021. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: kasikornresearch.com

Eén gedachte over “Researchcentrum Kasikorn bank verlaagt hun eerder gemaakte prognose tot 150.000 buitenlanders die Thailand dit jaar zullen bezoeken”

  1. Grootste gedeelte zal wel geen toerist zijn.
    Voornamelijk zakelijke reizigers, familiehereniging en offshorewerkers die meerdere entry per jaar doen.
    Toerisme ligt op z`n gat, wachten tot de grote hoteljongens zich beginnen te roeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!