Poolse mannen vallen Cambodjaanse vrouw aan met zuur, mes en hamer in Oost-Thailand

CHONBURI:- Een jonge Cambodjaanse vrouw zegt dat ze op brute wijze is aangevallen door Poolse mannen in de provincie Chonburi.  De aanvallers bewerkte haar met een mes, sloegen haar met een hamer en gooiden zuur op haar gezicht, lichaam en geslachtsdelen, waardoor ze druipend van het bloed achterbleef en 260 hechtingen nodig had.

De jonge vrouw zegt dat ze is misleid door Poolse mannen die zeiden dat ze wilden dat ze haar betaalde om iets te tekenen.  Ze zegt dat de mannen haar met een mes hebben gestoken, haar met een hamer hebben geslagen en zuur over haar hele lichaam hebben gegooid, waardoor ze bedekt met wonden en druipend van het bloed achterbleef.

Verslaggevers kwamen ter plaatse – ongeveer 100 meter verwijderd van Bamboo Beach – om een ​​ooggetuige te spreken, de 42-jarige restauranteigenaar Golf.

Eerder op de dag had de vrouw in zijn restaurant gegeten en had ze haar hond meegenomen, aldus Golf.  Vervolgens werd ze aangevallen in de buurt van een verlaten huis, niet ver van het strand, zei hij.  Golf zei dat de aanvallers “buitenlands” waren, maar meer wist hij niet.

Wat de aanvallers betreft, zei dat hij een tijdje eerder twee buitenlanders – een dikke en een magere – nonchalant vanaf het strand had zien aankomen. De politie van het politiebureau van Banglamung vond ter plaatse een hamer en nam er DNA-monsters van.

Het politieonderzoek identificeert tot nu toe één Poolse verdachte.  De politie coördineerde met immigratie, die zeggen dat de verdachte op 3 november uit Thailand is gevlucht. De Thaise politie coördineerde met Interpol, die een internationaal arrestatiebevel – een Interpol Red Notice – heeft uitgevaardigd voor zijn arrestatie.

Vandaag zal hoofdcommandant Surachate Hakparn alias  “Big Joke” naar verwachting een persconferentie geven over de ontwikkelingen in de zaak tot nu toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!