Politie van Pattaya belooft strenge optredens tegen bars die buiten de vergunningsuren open zijn

PATTAYA:- De politie van Pattaya voerde onlangs invallen uit in vier bars in de stad nadat ze klachten hadden ontvangen dat deze locaties naar verluidt buiten de vergunningsuren open waren.

De inval vond plaats op vier locaties aan Soi Kho Phai, South Pattaya Road en Pattaya Third Road. De autoriteiten ontdekten dat de locaties, waaronder een gastbar, naar verluidt buiten de wettelijke uren open bleven.

Er werd ook vastgesteld dat de gastbar illegaal alcohol verkocht zonder een drankvergunning. Bovendien verkochten sommige van de locaties ook nog eens de omstreden Kratom thee.

De politie van Pattaya heeft aanklachten ingediend tegen de vestigingen. Ze zouden ook een bevel vragen om een ​​aantal van de locaties die herhaaldelijk de wet overtraden permanent te sluiten.

De politie heeft de betrokken vestigingen of personen echter niet specifiek genoemd, daarbij verwijzend naar lopende juridische stappen.

De wettelijke sluitingstijden in Pattaya verschillen afhankelijk van de locatie en vergunning van de betreffende locatie en lopen doorgaans van middernacht tot 04.00 uur.

De politie van Pattaya heeft verklaard dat zij door zullen gaan met het controleren van bars en uitgaansgelegenheden om er zeker van te zijn dat zij alle Thaise wetten correct naleven.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ทีเอ็มเอ็น เคเบิลทีวี

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!