Politie Pattaya sluit pub voor 15 dagen na klachten van geluidsoverlast 

PATTAYA:- Er kwamen klachten over een uitgaansgelegenheid bij de politie binnen, die voor onvrede in de buurt zorgde door luide muziek te spelen. Een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van de stad Pattaya, het district Banglamung en de lokale politie heeft vervolgens een onderzoek ingesteld.

Uit de controle bleek dat het etablissement inderdaad te luidruchtig was en het welzijn van de bewoners schaadde. Als gevolg hiervan werd het bedrijf gevraagd grote veranderingen door te voeren. Dit omvat met name een tijdelijk verbod op livemuziek.

De faciliteit moet ook geluidsisolerende maatregelen nemen, waaronder het plaatsen van geluiddicht glas rondom om geluidsoverlast tot een minimum te beperken.

De autoriteiten hebben het bedrijf een termijn van vijftien dagen gegeven om de benodigde aanpassingen door te voeren. Pas nadat deze maatregelen zijn afgerond en een nieuwe herziening plaatsvindt, wordt de vergunning voor livemuziek vrijgegeven.

Deze aanpak weerspiegelt de inzet van lokale autoriteiten om zowel de levenskwaliteit van de lokale bewoners te beschermen als de amusementswaarde voor bezoekers te garanderen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Eén gedachte over “Politie Pattaya sluit pub voor 15 dagen na klachten van geluidsoverlast ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!