Politie Pattaya gaat in de weer met flitspalen op Sukhumvit Road, mogelijkheid bestaat dat dit verder uitgerold gaat worden

PATTAYA:- De politie van Bang Lamung heeft eergisteren, 2 juni 2022, een snelheidscamera op Sukhumvit Road getest om de functionaliteit ervan te garanderen en snelheidsovertreders te voorkomen.

Politie majoor generaal Chakkrit Chantakham besloot eergisteren met een team van wetshandhavers, Pattaya-functionarissen en verkeersingenieurs om een ​​snelheidscamera bij het Rong Mai-keed-kruispunt op Sukhumvit Road in de richting van Chonburi op te zetten.


Volgens majoor  Chakkrit werkte de verkeerspolitie van Bang Lamung samen met functionarissen van Pattaya om deze operatie uit te voeren. Ze wilden de functionaliteit van de camera waarborgen en snelheidsovertredingen voorkomen, wat volgens hem heeft bijgedragen aan veel verkeersongevallen in Pattaya, vooral op dit kruispunt. De verkeerspolitie zei dat ze burgers zouden informeren over de locatie van een nieuwe camera voordat deze werd geïnstalleerd. 

De maximumsnelheid in Bangkok en op gemeentelijke wegen rond Pattaya is vastgesteld op 80 km/u. De verkeerspolitie van Bang Lamung was van mening dat de camera de voorzichtigheid van bestuurders zou aanmoedigen. Ze zeiden ook dat er nog twee camera’s zouden worden geïnstalleerd op de kruising Rong Mai-keed en Muang Pattaya School 3

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!