Politie Pattaya doet inval in 2 pubs en stelt de definitieve sluiting van deze etablissementen voor

PATTAYA:- De politie van Pattaya zal de definitieve sluiting van twee pubs in Pattaya voorstellen wegens herhaalde schendingen van de Covid19 beperkingen na de invallen gistermorgen in alle vroegte.

De twee dienstdoende managers werden gearresteerd en beschuldigd van het schenken van alcohol en het openblijven na toegestane uren, iets wat in strijd is met de huidige Covid19 maatregelen.

Politie majoor Kongphol Dechakhamphu, hoofd misdaadbestrijding voor Pattaya, leidde de invallen in de twee pubs, beide aan Third Road.

Toen de politie rond 12.30 uur de Apollo-pub binnenkwam, waren er minstens 50 gasten aan het gasten en werd er alcohol gedronken. Sommige klanten zaten een waterpijp te roken. De politie beval onmiddellijk alle activiteiten te stoppen en alle mensen werd gevraagd mondkapjes te dragen.

In de Jacky Karaoke-pub dronken veel klanten alcohol, naast het feit dat daar flink gerookt werd, droeg niemand een mondkapje, aldus de politie.

Twee personen gaven toe de pubs te beheren.  Ze worden beschuldigd van het exploiteren van de pubs zonder vergunning, het schenken van alcoholische dranken buiten de toegestane uren en het overtreden van de Covid19 maatregelen van de provinciale bestrijding van besmettelijke ziekten.

De politie zei dat ze de sluiting van de twee pubs zou aanbevelen voor herhaalde overtredingen. De autoriteiten heeft eerder de alcoholbeperkingen versoepeld, zodat eetgelegenheden in Pattaya drankjes kunnen serveren volgens de voorgeschreven veilige praktijken.

De twee pubs waren echter overvol en hadden slechte ventilatie, wat het risico op overdracht van het coronavirus toeneemt, zo beweerde de politie.  De provincie Chonburi, die de stad Pattaya omvat, kent momenteel een hoog besmettingspercentage.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chaiyot Pupattanapong
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!