Politie overvalt illegaal jeugd honk in Centraal Thailand, honderden minderjarige gasten aangehouden

PATHUM THANI:- De politie en aanverwante autoriteiten hebben  een inval gedaan in de beruchte tienerhotspot Heaven Rangsit, omdat deze zonder vergunning opereerde en bijna 500 minderjarige personen in het etablissement had toegelaten.De inval vond afgelopen nacht rond 00.30 uur plaats. 

Ambtenaren, waaronder Ronnarong Tipsiri, inspecteur-generaal van het Departement Lokaal Bestuur en Wilun Sitthiwong, Directeur Onderzoek en Juridische Zaken van het Departement Lokaal Bestuur, leidden een team van meer dan 50 agenten naar de locatie in Klong Luang, Pathum Thani.

Het jeugdhonk Heaven Rangsit, ook wel bekend als de tienerhemel, kwam onder aandacht na klachten bij de Nationale Anticorruptiecommissie over een locatie die zonder toestemming opereerde en alcoholhoudende dranken aan minderjarigen verkocht. De locatie werd er ook van beschuldigd de rust te verstoren met luide muziek en buiten de wettelijk toegestane uren te opereren.

Uit een undercoveroperatie bleek dat de locatie plaats bood aan maximaal 1.000 klanten. Het merendeel van de klanten bleek minderjarige studenten te zijn. De locatie had een strategie om minderjarige klanten via de achterdeur naar buiten te sturen wanneer de autoriteiten het pand inspecteerden. Zodra de functionarissen waren vertrokken, keerden de minderjarige bezoekers terug naar de locatie, zo las Olleke Bolleke in de Thaise media.

Olleke Bolleke in Centraal Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!