Politie-inval in café in Soi Sukhumvit 23 in Bangkok resulteert in 61 aanhoudingen

BANGKOK:- De politie van het bureau Thong Lo viel eerder deze week een pub in de wijk Wattana binnen. De inval kwam tot stand na een tip dat de pub naar verluidt alcoholische dranken zou schenken, dit in weerwil van het bevel tot ziektebestrijding.

De politie trof 61 gasten aan, 26 mannen en 35 vrouwen, die alcoholische dranken dronken zonder de sociale afstand te bewaren, wat een vereiste is voor restaurants in opdracht van het CCSA.  De gasten werden beschuldigd van het overtreden van het nooddecreet en de wet op besmettelijke ziekten, terwijl de café-eigenaar ook werd beschuldigd van het verkopen van alcoholische dranken aan diners.

“De politie gaat meer uitgaansgelegenheden en restaurants in Bangkok inspecteren om er zeker van te zijn dat bedrijfseigenaren zich houden aan de voorschriften die zijn aangekondigd door CCSA en de wet op overdraagbare ziekten”, zo verklaarde Kolonel Duangchote Suwanjarat, hoofd van het politiebureau Thong Lo.  “Het is een van de beleidslijnen om de stad te beschermen tegen Covid-19 van de nationale politiechef politie generaal Suwat Jangyodsuk.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!