Politie in Thailand stelt beloningen in voor het uitzicht inzake informatie illegale straatraces

~WAS UW VUILE LAKENS ZELF~
(Hetgeen ge misdreven hebt, moogt ge zelf goedmaken)

BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft beloningen van 3.000 baht in het vooruitzicht gesteld voor informatie over illegale straatraces, welke leidt tot de identificatie en/of arrestatie van deze wegpiraten.

De Thaise burgers kunnen videoclips naar het sociale mediacentrum van de politie op Facebook uploaden of de nummer 1599 of 191 bellen.

Generaal Damrongsak Kittiprafat – in zijn hoedanigheid van hoofd van een anti-race-taskforce – heeft nu details vrijgegeven van drie arrestaties.  

De politie arresteerde de jongeren, nam motorfietsen in beslag en spraken de ouders als wettelijke voogden aan.

Het eerste geval vond plaats op Suwannasorn Road in de provincie Sa Kaeo, waar vier motorrijders werden gearresteerd door de lokale politie.  Twee werden veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf, die werd gehalveerd tot een maand en vervolgens voor zes maanden voorwaardelijk.  

Drie tieners werden gearresteerd door de politie in Wang Nam Yen, Sa Kaeo en hun ouders werden gewaarschuwd.  

Het derde geval vond plaats op de Nakhonburi-Serngsang Road in de provincie Nakhon Ratchasima.  Negen jongeren werden tijdelijk gearresteerd en vijf motorfietsen werden in beslag genomen.  De politie had de wegpiraten gefilmd terwijl ze aan het racen waren en kwam bij hun thuis om hen met de filmpjes te confronteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: INN News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: INN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!