Politie doet inval in huis na aanwijzingen over de dood van een Thaise hostess

~MET ONGEBROKEN LADING WEGZEILEN~
(Zich zonder gezichtsverlies uit de situatie redden)

BANGKOK:- De politie is een huis in Bangkok binnengevallen n.a.v. de dood van een Thais schoonheid in het huis. De vrouw was samen met verschillende andere vrouwen ingehuurd om te werken als hostess.

Het huis was omgeven door een ongewoon hoge muur, ongeveer 2,5 meter, met daaromheen beveiligingscamera’s. Op het moment van de overval was er niemand aanwezig. Agenten vonden een luxe auto en een BMW-motor op het terrein.

Volgens bepaalde media hebben onderzoekers de chatgeschiedenis ingezien van de Thaise schoonheid Miss Whitchayaporn Visessombut en haar modellenagent op de dag dat ze werd aangenomen om als hostess te functioneren.

Op maandagavond was ze nog aan het werk en op dinsdagochtend werd ze bewusteloos naar het Paolo Hospital Kaset gebracht. Daar werd ze dood verklaard wegens ademhalingsfalen.

Na haar dood heeft haar familie hulp gezocht, omdat ze vrezen dat deze zaak gelijkenissen vetoont met die van model Thitima -Lunlabelle- Noraphanpiphat, die eveneens stierf na een feest, in 2019.

De chatgeschiedenis leverde ook bewijzen van betalingen van 30.000 baht naar de vier gastvrouwen, waaronder Whitchayaporn, voor hun werk als hostess. Naast deze vier vrouwen zijn er ook zes andere gastvrouwen via een ander modellenbureau aangenomen.

Tot dusver heeft de politie achterhaalt dat er maandagavond vijf á zeven mannen en tien vrouwen aanwezig waren op het feest, waarbij naar verluidt drugs werden gebruikt. De politie wacht nog steeds op de volledige resultaten van een autopsierapport.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiangrai Times
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Chiangrai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!