Politie arresteert vermeende Indiase oplichter en zijn vrouw in Pattaya voor het oplichten van Amerikaanse slachtoffers 

PATTAYA:- Een Indiase man en zijn Thaise vrouw zijn door de politie van Pattaya in hechtenis genomen voor het naar verluidt oplichten van meerdere Amerikaanse slachtoffers voor een bedrag van meer dan drie miljard baht.

De plv, korpschef Generaal Torsak Sukwimol heeft gisteren, vergezeld van een commando-eenheid en officieren van het Cyber ​​Crime Investigation Bureau (CCIB), een inval gedaan in een huis in de wijk Banglamung in Pattaya. De inval was ingegeven door een melding van de Amerikaanse ambassade, waarin stond dat de woning door oplichters als onderduikadres werd gebruikt.

Nadat hij het huis had doorzocht, vertelde generaal Torsak aan de lokale pers dat hij een niet-geïdentificeerde Indiase staatsburger tussen de 50 en 60 jaar oud en zijn Thaise vrouw tussen de 40 en 50 jaar oud had gearresteerd. De twee zijn beschuldigd van het bedriegen van talloze Amerikaanse burgers met een totale schade van meer dan drie miljard baht en waren volgens de Amerikaanse ambassade naar Pattaya gevlucht.

Generaal Torsak zei dat de politie verschillende autosleutels, bankrekeningboeken, smartphones en wapens van de twee verdachten in beslag heeft genomen. 

Later vandaag zal er een persconferentie plaatsvinden om meer details over de zaak te geven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!