Phuket sluit ’s nachts de Sarasin-brug

~HET KLOKJE ROND
(Dag en nacht)

PHUKET:- Het provinciale bestuur sluit de Sarasin-brug ’s nachts om de overwerkte en oververmoeide gezondheidswerkers een pauze te gunnen. De functionarissen hebben tot dusverre non-stop gewerkt om reizigers te controleren op de nadering van Phuket voor Covid19.

Van 23.00 uur tot 05.00 uur mogen alleen ambulancevoertuigen en degenen die voedsel, medicijnen of belangrijke chemicaliën vervoeren de brug gebruiken.

Het Tha Chat Chai-controlepunt was voorheen 24 uur per dag open, hoewel er ’s nachts maar een paar bezoekers waren om te controleren.

Volgens de vicegouverneur, Piyapong Choowong, is het de bedoeling om de brug de komende twee weken te sluiten, daar zou de brug weer het klokje rond toegankelijk zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!