Phetchabun schrikt op door een frontale botsing waarbij 3 personen om het leven kwamen

~DE WERELD STOND EVEN STIL~
(Een verschrikkelijke gebeurtenis)

PHETCHABUN:- De bestuurder en passagier van een personenwagen van het merk Swift en de bestuurder van de sportwagen BMW Z4 kwamen om bij een frontale botsing.

Een 18-jarige vrouw overleefde het ernstige ongeval op de passagiersstoel van de BMW.  Ze ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis.  Getuigen meldden dat de BMW met hoge snelheid op Saraburi-Lomsak Road in de wijk Nongphai vanuit het Khao Kho National Park richting Bangkok reed.  De auto slipte op een nat wegdek.  De bestuurder verloor de controle over de Z4, die de verkeerseiland overstak naar de tegemoetkomende rijstrook en botste op de tegemoetkomende Suzuki.  

De BMW-coureur zou een 50-jarige programmeur uit Bangkok zijn geweest, een voormalig leider van de pro-democratische groepering “Seri Panyachon”, die voornamelijk bestaat uit studenten uit Bangkok. De man werd in 2015 gevonden voor het overtreden van de rechtbank wees de zaak uiteindelijk af.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Thai PBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!