Per 1 maart moeten de touringcars en boten bij de Bali Hai Pier parkeren, het parkeren aan de noordkant van beach road van Pattaya is dan verboden

PATTAYA:- Burgemeester Poramase Ngampiches van Pattaya en stadsambtenaren kwamen eerder deze week  bijeen om nieuwe parkeerplaatsen te bespreken nadat parkeren aan de kant van Pattaya Beach vanaf 1 maart verboden is.

Op 15 februari kondigde de burgemeester op sociale media de terugkeer van de parkeerverbod aan de strandkant van Pattaya vanaf 1 maart als reactie op toenemende verkeersproblemen.

De burgemeester zei dat hij nieuwe parkeerplaatsen voor toeristen aan het zoeken was, waaronder mogelijk een parkeerplaats bij de afvalwaterzuiveringsinstallatie in Zuid-Pattaya nabij Walking Street.

Beach Road van Pattaya -1990
Beach Road van Pattaya -2023

De bezoeken kunnen vanaf deze plek gemakkelijk naar Walking Street en de Bali Hai Pier wandelen, aldus de burgemeester.

Het parkeerverbod, dat vanaf 1 maart van kracht wordt, is ook van toepassing op bussen en boten, zo vertelde khun Poramase, eraan toevoegend dat ze zouden moeten verhuizen naar de Bali Hai-pier. Boten mogen niet langer klanten rechtstreeks op het strand ophalen en tourbussen mogen alleen passagiers afzetten en ophalen bij de Bali Hai-pier.

De burgemeester zou het publiek en toeristen later nog eens officieel informeren over deze wijziging.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!