Pattaya zet een streep door alle Songkran festiviteiten

~STADSNIEUWS~

PATTAYA: Als gevolg van de hernieuwde uitbraak van Covid-19 in Pattaya, maakte burgemeester Sonthaya Khunpluem vrijdag bekend dat het stadsbestuur van Pattaya alle officiële Songkran-festiviteiten in Naklua en Pattaya op korte termijn heeft geannuleerd.  

Zowel het traditionele Pattaya-Na Kluea Wan Lai Festival op zondag (18 april 2021) in Lan Pho Park in Naklua zijn geannuleerd ook de volgende week maandag geplande Songkran ceremonie in Wat Chai Mongkol in Zuid-Pattaya en de boeddhistische tambunceremonie Na Kluea Kong Khao Fair op dinsdag (20 april 2021) in Lan Pho Park in Naklua zijn gecanceld.

Maar dat is nog niet ALLES!
Ook heb Pattaya Music Festival 2021, dat van eind april tot half mei 2021 in vier weekenden zou moeten plaatsvinden, is het slachtoffer van Corona geworden.

Vooralsnog blijven de vliegers tijdens het Pattaya Kite on the Beach Festival 2021 (9 april tot 19 april 2021) gewoon door de lucht scheren, en het food en cultuurfestival aan de Beach Road van Pattaya blijft gehandhaafd, aangezien beide festivals buiten worden gehouden en op relatief ruime locaties waar sociale afstand mogelijk is.  

Daarnaast zijn alle andere verplichte corona-beschermende maatregelen zoals mondkapjes, handdesinfectie en QR-code check-in met de “MorChana” app voor het opsporen van personen in de Covid-19 zaak ook bij beide evenementen van toepassing. 

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!