Pattaya zet 273 functionarissen in om het verkeer tijdens Pattaya Music Festival in goede banen te leiden

PATTAYA:- Tijdens een in het stadhuis van Pattaya gehouden raadsvergadering werden de veiligheidsmaatregelen besproken voor het op handen zijnde “Pattaya Music Festival 2022”, dat dit weekend op 5 en 6 augustus zal plaatsvinden.

Tijdens de bijeenkomst welke onder leiding van de plv.  burgemeester van Pattaya, Khun Thithiphan Petchtrakul plaatsvond, werd besloten om 273 functionarissen, waaronder politieagenten, toeristenpolitie, vrijwilligers en reddingswerkers in te zetten. Dit om de veiligheid van eigendommen en aanwezigen die naar het festival komen te waarborgen en het verkeer in goede banen te leiden.

Van 16.00 uur tot 01.00 uur is de weg van de Dolphin-rotonde naar het Wat Chaimongkol-kruispunt en van Central Pattaya Road naar het Nipa Lodge-kruispunt afgesloten.

Ten slotte konden alle auto’s en motoren worden geparkeerd bij de Tesco Lotus-winkel in North Pattaya, Terminal 21-winkelcentrum, Mike-winkelcentrum, Royal Garden Plaza, Pattaya City 8 School, Wat Chaimongkol en Central Festival Pattaya Beach.

Vanwege zorgen over de stijgende Covid19 infecties, moeten de mensen die de concertpodiumruimten willen betreden, zich houden aan de Covid19 voorschriften door ervoor te kiezen binnen 72 uur een ATK-testresultaat te tonen of een vaccinatiecertificaat.  Ook moeten de aanwezigen de juiste sociale afstand te bewaren.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!