Pattaya wederom geconfronteerd met overstromingen na hevige regenval

PATTAYA:- Gisteren in alle vroegte ervoer Pattaya een plotselinge zondvloed waardoor straten onder water kwamen te staan ​​en voertuigen tot stilstand kwamen. De hevige regen veroorzaakte chaos op verschillende belangrijke gebieden.

De impact was deze keer ongekend:
– **Auto’s en motorfietsen**: veel voertuigen werden overrompeld toen het waterpeil snel steeg. Sedans geparkeerd langs wegen waren bijzonder kwetsbaar.

– **Routeverstoringen**: Third Road, het kruispunt Mum Aroi Restaurant in Centraal  Pattaya en de wegen die naar Noord-Pattaya leiden, kregen allemaal te maken met aanzienlijke overstromingen. Khao Talo Railway Road, richting Wat Tham Samakkhi, was getuige van een snelle stijging van het waterpeil.

– **Schade en gestrande voertuigen**: Sommige chauffeurs probeerden zich een weg te banen door het overstromingswater, wat resulteerde in schade aan hun voertuigen. Vooral sedans werden getroffen, terwijl grotere voertuigen moeite hadden om over de ondergelopen wegen te navigeren.

Ondanks de uitdagingen die de plotselinge overstromingen met zich meebrachten, toonden de inwoners van  Pattaya veerkracht. Buren hielpen elkaar met het verplaatsen van voertuigen naar hoger gelegen gebieden, en lokale bedrijven boden onderdak aan degenen die in de stortbui terechtkwamen.

Toen de regen afnam en het waterpeil zich terugtrok, begon  Pattaya aan zijn herstelproces. Het incident herinnert aan de kwetsbaarheid van de regio voor intense weersomstandigheden en het belang van paraatheid.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Eén gedachte over “Pattaya wederom geconfronteerd met overstromingen na hevige regenval”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!