Pattaya viert op zaterdag 8 juni  Pride Month met een enorme parade op Jomtien Beach

PATTAYA:- Deze kustplaats bereidt zich voor om Pride Month te vieren met een enorme Pride-parade op 8 juni. Het geheel wordt georganiseerd door het stadsbestuur van  Pattaya en de SWING Foundation, en markeert het Pride-event van dit jaar onder het thema “Pattaya Community Pride 2024” de derde editie van de viering. 

Het eventheeft tot doel het toerisme te promoten, het imago van Pattaya te verbeteren en te pleiten voor mensenrechten, diversiteit en gelijkheid voor LGBTQ+ mensen.

Volgens de aankondiging van de stad zal het evenement een kleurrijke parade in carnavalstijl omvatten met verschillende optredens en activiteiten van deelnemende organisaties die plaatsvinden op Jomtien Beach. Er zullen drie podia worden opgezet, waaronder één in Dongtan Curve, een subpodium midden in het Soi Jomtien Complex en een minipodium voor Soda Massage.

Een hoogtepunt van het evenement zal de grote parade zijn, die begint bij het Colosseum-theater aan Thepprasit Road en doorgaat naar het hoofdpodium in Dongtan Curve voor de officiële openingsceremonie. Bedrijven, overheidsinstanties, inwoners en toeristen worden allemaal uitgenodigd om deel te nemen aan de parade om steun te betuigen voor LGBTQ+-rechten en de legalisering van gelijke huwelijken in Thailand.

Om een ​​vlotte en veilige ervaring voor alle aanwezigen te garanderen, worden er verkeersbeperkingen ingevoerd op Thep Prasit Road, waarbij de linkerrijstrook richting het Colosseum afgesloten is en de rechterrijstrook open voor regulier verkeer. 

De optocht zal om 16:00 uur beginnen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!