Pattaya houdt maand het event “Chonburi Coffee on the Beach 2021′

PATTAYA:- Het bovengenoemde evenement ‘Chonburi Coffee on the Beach 2021’ wordt gehouden op North Pattaya Beach in weekend van 18 december op19 december.

Enige dagen geleden werd er een persconferentie gehouden in Terminal 21 Pattaya Shopping Mall, welke werd geleid door de burgemeester van Pattaya, Sonthaya Kunplome, de directeur van het toeristenbureau van Pattaya, Khun Khajondet Apicharttrakun, en het hoofd van de Café’ en Bistro Club in Pattaya, khun Tanakorn Wanapoot.

“Het evenement is bedoeld om het toerisme in Pattaya een boost te geven voor mensen die van koffie houden, waar ze ook koffie kunnen drinken op ons prachtige strand.  Er zullen meer dan 30 beroemde coffeeshops en barista’s op het strand aanwezig zijn. “Het evenement zal echter plaatsvinden onder strikte Covid-19-maatregelen.”

Het evenement zal volgens de burgemeester zowel nationale als internationale coffeeshops en makers bevatten, en veel verkopers zullen van buiten de stad komen voor het festival.  Er zal ook muziek en entertainment zijn, met Covid-19-voorzorgsmaatregelen, voor degenen die het evenement bezoeken.  Er zullen verkoopstands in het North Pattaya Beach-gebied, direct aan Beach Road worden opgezet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Vertaling: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!