Pattaya gaat tijdens het Songkran het vliegerfestival ‘Kite on the Beach 2021’ organiseren om het binnenlands toerisme te stimuleren

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:-  De badplaats Pattaya is er helemaal klaar voor om van 9 tot 19 april het allereerste ‘Kite on the Beach 2021’ festival te houden.

Gisteren werd onder leiding van de loco-burgemeester van Stad, Khun Ronnakit Eakkasing en de voorzitter van de Pattaya Business and Tourism Association een vergadering gehouden van hoe het een en ander tijdens dit vliegerfestiaval moest gaan verlopen.

Het evenement vindt plaats van 9 april tot 19 april op het strand voor Central Festival Pattaya Beach.

Khun Ronnakit vertelde aan de lokale pers: “Het festival is bedoeld om meer binnenlandse toeristen naar Pattaya te trekken en om de economie voor Pattaya en Chonburi te stimuleren.”

 “De grootste vlieger zal de‘ Bowl Kite ’zijn, een enorme walvis die eerder betrokken was bij‘ Guinness World Records ’, de vlieger is maar liefst 35 meter lang en aanwezig zal zijn op het festival.”

 “Het zal de eerste keer zijn dat we in Thailand LED-vliegers zullen hebben en meer dan 30 verschillende soorten grote vliegers, “ zo vertelde khun Ronnakit.

Het festival zal in wezen plaatsvinden in plaats van een grootschalig watergevecht en geplande concerten zoals normaal is in deze tijd van het jaar, maar deze werden verboden door het Thai Center for Covid-19 Situation Administration vanwege bezorgdheid over mogelijke verspreiding van het coronavirus.

Dit festival zal ook nog steeds traditionele Songkran-activiteiten op het strand bieden, waaronder een verscheidenheid aan voedselverkopers.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!