Patiënt klaagt vrouw aan voor het gebruik van haar foto om allergie te claimen na een Sinovac-prik

~ONZE LIEVE HEER HEEFT RARE KOSTGANGERS IN HUIS~
(Er bestaan nu eenmaal merkwaardige mensen)

UDON THANI:- Een Thaise vrouw uit de Isaan die vorige week op sociaal media beweerde dat er bij haar een allergie was geopenbaard nadat ze de tweede dosis van het Sinovac Covid-19-vaccin had gekregen, was uit haar duim gezogen, ze bekende deze Thaise dame.

De vrouw had op haar Facebook-pagina over haar ervaring gepost en zei dat ze een rode uitslag en gevoelloosheid door het hele lichaam had gekregen na het krijgen van de tweede prik.  Ze beweerde ook dat ze een intracerebrale bloeding had gehad.

De vrouw in kwestie had een foto gepost waarop te zien was dat ze op een laken van het Nong Muang-ziekenhuis in de provincie Lopburi zat.

Dit gaf voor de Thaise media aanleiding om onderzoek te doen. Bij navraag over de zaak, vertelde het ziekenhuis dat de foto van een andere patiënt met een drugsallergie was”, zo werd bekend.

“Het ziekenhuis verklaarde dat iemand de foto van de patiënt had gebruikt om een ​​verhaal over allergie te verzinnen nadat zij een vaccinatie had gekregen.”

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!