Op de Bali Hai pier in Pattaya zijn “Vrij parkeerborden” geplaatst na klachten over ordinaire oplichting

BANGKOK:- Na talloze klachten dat Thaise mensen om geld vroegen voor parkeerplaatsen bij de Bali Hai-pier in Pattaya, waarvan sommigen naar verluidt tot 500 baht probeerde af te troggelen, hebben stadsfunctionarissen borden geplaatst die aankondigen dat parkeren gehéél gratis is en om aan hen te melden wanneer ze zouden moeten betalen voor een parkeerplaats.

De gratis parkeerruimte bevindt zich op het blauwe veld bij de Bali Hai Pier.  De plv.  burgemeester van Pattaya, Wuttisak Reumkitkarn, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat het vragen om parkeergeld, gewoon ordinaire oplichting betreft en zeker geen beleid van de kustplaats Pattaya is”.  Hij voegde eraan toe dat wetshandhavers een bord hebben geïnstalleerd met de mededeling dat het “gebied toebehoort aan de stad Pattaya en dat parkeren gratis is”.  

Er zijn ook borden geplaatst wat wanneer toeristen problemen ondervinden, ze vragen het nummer 1337, de 24-uurs hotline van Pattaya, te bellen om er ​​melding van te maken.

Khun Reumkitkarn benadrukte dat de parkeerplaats “gratis is voor de lokale bevolking en toeristen, vooral voor binnenlandse toeristen die naar Koh Larn gaan, foto’s maken met het kenmerkende bord van Pattaya City of naar het uitkijkpunt of de vuurtoren in de buurt gaan”.  Hij zei dat de grondgedachte achter het aanbod van extra ruimtes ook is om “de waardepropositie” van een bezoek aan Koh Larn te vergroten.

Ondertussen merkte khun Reumkitkarn bovendien op dat de autoriteiten ook soortgelijke oplichting langs Beach Road bij Pattaya Beach hebben gestopt, waar automobilisten ook gratis parkeergelegenheid kunnen verwachten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!