Óók in Thailand blijven logés en vis niet langer dan 3 dagen fris!

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft een 22-jarige man gearresteerd omdat hij de man zou hebben neergestoken die hem en zijn stiefmoeder een onderkomen gaf.

Als dank voor de gastvrijheid, werd de 42-jarige khun Songkot Noipojana, in zijn huis in Oost-Pattaya met een lang mes gestoken. Hij werd voor een operatie overgebracht naar het Banglamung-ziekenhuis.

De politie nam een ​​strijdlustige khun Amnart Buachuen in hechtenis en nam het bebloede keukenmes in beslag dat hij naar verluidt zou hebben gebruikt om khun Songkot, die zijn huis had opengesteld voor Amnart en zijn stiefmoeder, te verwondden. 

De 32 jaar oude zus van khun Songkot, khun Chanisara Mahamat, dat de twee gasten ongeveer een week in het huis verbleven, maar het was een turbulent verblijf geweest, waarbij de gasten bijna dagelijks dronken werden en ruzie kregen.

Ze wist eigelijk niet wat de aanleiding was voor de ruzie of de steekpartij.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!