Ook de kustplaats Pattaya vertrouwt op het sandbox-programma

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- In navolging van Phuket en Koh Samui vertrouwt Pattaya ook op het sandbox-plan om gevaccineerde buitenlandse bezoekers naar de toeristische metropool te brengen voor vakantie in juli.  

In het laatste Thaise Covid19 jargon is een “sandbox” een gebied waar buitenlandse toeristen zonder quarantaine naartoe mogen. Het zou alleen moeten gelden voor gevaccineerde bezoekers en op zijn vroegst op 1 juli beginnen. 

Een verblijf in een sandbox hangt ook af van de vaccinatiecampagne en de bereidheid van de mensen in Pattaya uit, waarbij buitenlanders mogen Pattaya en de provincie Chonburi niet verlaten. 

Volgens burgemeester van Pattaya, khun Sonthaya Khunpluem wil de stad twee zones creëren: de zandbakzone en de zone voor gebiedsquarantaine. 

Op dit moment zijn er elf hotels die staatsquarantaine aanbieden, en 20 voor de alternatieve lokale staatsquarantaine. Daarnaast hebben nog eens 20 hotels hun interesse getoond in gebiedsquarantaine. 

Volgens berichten in de media heeft de toeristische sector tot een miljoen doses Covid-19 aangevraagd. vaccin om mensen in de toeristenindustrie, inclusief buitenlanders en buitenlandse migranten, om hen voor het begin van de Sandbox te vaccineren.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  Facebook PrPattaya
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: PrPattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!