Onvoorspelbare zware regen zette in korte tijd verschillende gebieden in Pattaya onder water

PATTAYA:- Deze kustplaats kreeg gistermiddag te maken met een plotselinge zware regens en harde wind, die wijdverbreide overstromingen en de tijdelijke sluiting van hoofdwegen veroorzaakte.

Door de aanhoudende regen ontstonden waterproblemen waardoor de doorstroming van het verkeer werd belemmerd. De eerste meldingen van overstromingen troffen de spoorweg die Khao Talo verbindt met Khao Noi, een belangrijk toegangspunt tot Pattaya. Delen van de spoorweg, waaronder de Khao Talo-oversteekplaats en het gebied achter Wat Thamsamakki, waren om veiligheidsredenen tijdelijk afgesloten.

Naast de spoorweg werden ook andere belangrijke gebieden in Pattaya getroffen door de gevolgen van de zware regenval. Er vonden overstromingen plaats langs Sukhumvit Road Soi 45, vlakbij de ingang van de Central Pattaya Tunnel, wat resulteerde in rijstrookbeperkingen. Sommige wegen waren afgesloten, waaronder Third Road nabij Moom Aroi Restaurant.

Lokale autoriteiten, noodteams en civiele beschermingsautoriteiten activeerden snel om de overstromingen aan te pakken en de getroffen bewoners te ondersteunen. Er werd opgemerkt dat de nieuw aangelegde afvoersystemen aanzienlijk zijn verbeterd, waardoor het overstromingswater zich binnen één tot twee uur sneller kan terugtrekken. Toen het water zich terugtrok, werden de verkeersomstandigheden weer normaal.

Veel gebieden in Pattaya kwamen onder water te staan, waaronder de spoorweg die Khao Talo met Khao Noi verbond, de Third Road en de Sukhumvit Road nabij de ingang van de centrale Pattaya-tunnel.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!