Ondanks de heropening zal het niet allemaal rozengeur en maneschijn op de Khao San Road in Bangkok zijn.

BANGKOK:- Het zal een hele lange weg zijn naar het herstel van de bedrijven op de Khao San Road, dit ondanks het streven van de regering om Bangkok vanaf 1 november te heropenen voor alle belangrijke buitenlandse toeristen, zo maakte de zakelijke associatie van bedrijven in dit gebied bekend.

De voorzitter van de associatie, khun Sanga Ruangwattanakul, zei dat hoewel hij blij was te horen dat de regering had besloten het land op 1 november te heropenen, maar hij liet tegelijkertijd weten dat hij bezorgd was omtrent het verbod op het schenken van alcohol, dat zou namelijk wel nadelige gevolgen voor de bedrijven hebben.

Khun Sanga geloofde dat als Bangkok eenmaal heropend is, Khao San Road niet zo energiek zal zijn als vóór de pandemie. Hij is van mening dat de zaken pas medio 2022 zouden herstellen en dan nog zelfs voor slechts 50 procent.

Khun Sanga wees erop dat maar liefst 90 procent van de bedrijven op Khao San Road tijdens de afsluiting was gesloten.  Bovendien ligt de dagomzet momenteel opin totaal 100.000 baht verdiend, vergeleken met 20 miljoen baht voordat het meedogenloze coronavirus het land in de mineur trok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Ondanks de heropening zal het niet allemaal rozengeur en maneschijn op de Khao San Road in Bangkok zijn.”

  1. Het draait niet alleen om bangkok hier in jomtie en vooral pattaya een groter allende van de armoede gooi de bars en het nachtleven open dan komen de toeristen ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!