Om met de feestdagen in Thailand een plaatsje in de trein te hebben, reserveer even van te voren 

PATTAYA:- De Thaise Staatsspoorwegen, afgekort het SRT, heeft een nieuwe reserveringsservice van 90 dagen gelanceerd voor CNR-sneltreinen op belangrijke routes. Deze dienst is bedoeld om de toegenomen vraag naar reizen tijdens de Songkran 2024-vakantie, het Thaise Nieuwjaar, mogelijk te maken.

De dienst omvat twee verbindingen op de Northern Railway, die Bangkok (Krung Thep Aphiwat) verbindt met Chiang Mai en vice versa. Op de Northeast Railway zijn er vier verbindingen tussen Bangkok (Krung Thep Aphiwat) en Ubon Ratchathanni en tussen Bangkok en Nong Khai. Voor de Southern Railway omvat de dienst twee verbindingen tussen Bangkok (Krung Thep Aphiwat) en Hat Yai. Je eigen container nu naar Thailand vanaf 3.950 euro 

Treinkaartjes voor deze diensten zijn vanaf 12 januari 2024 om 08.30 uur verkrijgbaar via de D-Ticket mobiele app en ticketbalies op SRT-stations in het hele land. Voor overige treinverbindingen is reserveren mogelijk tot 30 dagen van tevoren. 

Reizigers die meer informatie of hulp nodig hebben, kunnen contact opnemen met het SRT Call Center op 1690, dat 24 uur per dag bereikbaar is.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!