Olleke Bolleke in Thailand maakt de lijst met aankomende evenementen en festivals in heel Thailand bekend

~ER KOMT LEVEN IN DE BROUWERIJ~
(Wanneer iets ‘levendiger en vrolijker wordt’ of ‘de drukte toeneemt’)

THAILAND:- De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft een update gegeven met betrekking tot de geleidelijke terugkeer van evenementen en festivals met strikte COVID-19-veiligheids- en controlemaatregelen, terwijl het land zijn eerste inentingsprogramma uitrolt.

Uw nieuwsbeer heeft de volgende evenementen en festivals samengesteld.  Vanwege de steeds ontwikkelde situatie rond Corona beveel ik u aan om eerst het evenement te checken voordat u besluit Het evenement bij te wonen.  Maar wil u er op wijzen dat op korte termijn ook nieuwe of terugkerende evenementen kunnen plaatsvinden, hoe dan ook…Olleke Bolleke heeft zijn best voor u gedaan om zoveel mogelijk informatie voor u te verzamelen.

DE OOSTELIJKE REGIO:
Chonburi:- Het ‘Light of Arts Interactive’ -evenement vindt plaats op 26 en 27 maart in Pattaya, in de provincie Chonburi. Het evenement biedt foto- en schildertentoonstellingen, 50 product- en eetkraamojes, licht- en geluidsshows van de Pattaya Music Association, evenals een 4-D-projectie waar foto’s kunnen worden gemaakt in een ruimte waarin realistische objecten worden geprojecteerd met holografische  camera’s.

DE NOORDELIJKE REGIO:
Sukhothai: De ‘Sukhothai Mini Light & Sound 2021’ -show, die de geschiedenis en de welvaart van het Sukhothai-koninkrijk, een oude Thaise hoofdstad, viert, wordt elke twee weken op de daaropvolgende zaterdagen gehouden in Wat Sra Sri in het Sukhothai Historical Park.  

De shows zijn gepland op 20 maart, 3 april, 17 april, 1 mei en 15 mei en zijn gratis.  De toegang is beperkt tot 200 personen tegelijk vanwege de COVID-19 preventie- en controlemaatregelen.

DE NOORDOOSTELIJKE REGIO
Surin: Lokale bewoners en bezoekers promoten de traditionele cultuur terwijl ze zowel de olifanten als de mahouts helpen door de impact van COVID-19 op het toerisme.  Dat doen ze door zich te verkleden in zijden en Thaise kostuums en door deel te nemen aan activiteiten met de olifanten;  zoals aalmoezen geven, ze te eten geven en onder hun buik lopen voor geluk.  

Elke zaterdag vindt plaats in het Phraya Surin Phakdi Sri Narong Changwang-monument.  Het evenement vindt plaats sinds december 2020.

DE ZUIDELIJKE REGIO:
Prachuap Khiri Khan: Het culinaire spektakel ‘Taste of Prachuap’ vindt plaats in Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, van maart tot december 2021 in geselecteerde restaurants, waaronder Oceanside Beach Club & Restaurant (op 13 maart, 18 juni, 17 september en  10 december), S.Ken’s bistro op 23 april, Tanya’s restaurant op 21 mei, Eureka Beach Café op 10 juli en Duangkaew Cuisine op 14 augustus.  

Het evenement omvat het dineren in tafelstijl van de chef met gerechten bereid door lokale topchefs met ingrediënten en producten afkomstig uit acht districten rond Prachuap Khiri Khan.  Tot de chef-koks behoren degenen die op de shows van ‘Top Chef Thailand’, ‘Iron Chef Thailand’ en ‘Team Chef Thailand’ zijn verschenen.

Krabi: Het ‘Krabi Food Fest: Eat, Change Your World’-evenement vindt plaats van 12 tot 14 maart op Ao Nang Beach met meer dan 60 lokale restaurants uit de hele provincie ter ere van de eetcultuur van Krabi en de Zuid-Thaise keuken.  De focus ligt op gezonde lokale gerechten met het achtergrondverhaal en de seizoensgebondenheid van elk, verteld door ‘Iron Chef’ Thailand-finalisten Chef ‘Boom’ Kantyarat en Chef ‘Keng’ Rachawat.  

De beroemde gastheer van het populaire ‘Food Work’-programma van Thailand en winnaar van de Olympische gouden medaille voor voedsel, chef-kok Boonsmith, zal ook aanwezig zijn om de geheimen van de Zuid-Thaise keuken te delen.  Met een ‘beach chic’ kledingvoorschrift, biedt het evenement ook tattoo-demonstraties, livemuziek en sundowners.  Bezoekers wordt gevraagd om hun eigen persoonlijke eet- en drinkcontainers mee te nemen.

Phuket: Het tweede en derde ‘Roi Rim Lay Phuket Festival’ wordt gehouden op Patong Beach op 19 en 21 maart en in Laguna Grove in Cherng Talay op 10 en 12 april.  Ze maken deel uit van drie grootschalige visfestivals die worden georganiseerd onder de vlag van Roi Rim Lay, volgend op het eerste festival dat werd gehouden op 26 en 28 februari in het Saphan Hin Park in Phuket Town, waar meer dan 170 kraampjes stonden met beroemde lokale delicatessen, vers bereide zeevruchten plus  handwerk in verband met landbouw en toerisme.

De volgende evenementen van de allereerste ‘Amazing Thailand Phuket Surfskate Series 2021’ staan ​​gepland voor 20 maart op Kata Beach, 23 mei op Karon Beach, 14 augustus op Patong Beach en 13 november op Surin Beach.  Deze volgen het lanceringsevenement op 20 februari in de oude binnenstad van Phuket en beloven non-stop actie in deze snelgroeiende straatsurfsport.  Ondertussen wordt de ‘7e Phuket Night Run 2021’ gehouden op 27 maart, met op het programma een mini (nacht) run van 10,2 km, een Very Fun Run van 5,4 km en een Ekiden Night Sprinter van 11,6 km.  De start- en finishlijn zijn bij Saphan Hin Park.

Surat Thani: Ko Samui en de naburige eilanden Phangan en Tao hebben ook een aantal evenementen en festivals in de rij, zie: Samui-Phangan-Tao biedt toeristen kortingen tot 30 april 2021.

Exploitanten van toerisme en hotels op bestemmingen in heel Thailand, waaronder Phuket, Ko Samui en Pattaya om er maar een paar te noemen, bieden tijdens deze twee maanden speciale aanbiedingen en privileges aan bezoekers van evenementen.

WEL wilt u nieuwsbeer u eraan te herinneren dat bij ELK de DMHTT-voorzorgsmaatregelen in acht moeten worden genomen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, weet u het nog!:

D – Afstand houden

M – Masker dragen

H – Handen wassen

T – Temperatuurcontrole

T – Thai Chana-applicatie voor het traceren van contacten.

Neem voor aanvullende informatie en hulp met betrekking tot het toerisme in Thailand contact op met het TAT Contact Center 1672 of Tourist Police 1155.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!