Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Op deze laatste dag van de week, een week die wij gezien de enorme catastrofe in Duitsland, België en ons eigen Limburg niet snel zullen vergeten, maar ook aan de Covid19 pandemie die sinds 11 maart 2020 de hele wereld domineert.

Deze zondag doen onze DJ’s Paul en Fenno er alles aan om met de nodige interviews en gezellige muziek de komende week veilig, gezond en met een beetje optimisme door te komen

De Oh, Oh, Oh, dit is de Paul & Fenno Show heeft ook vandaag – zondag 18 juli – een boordevol programma, luister maar eens!

DIEGO HOLZKEN schaamt zich niet voor z’n verslaving


,Verslaafd aan jou’
Op de vraag of Diego Holzken verslaafd is kunnen we kort zijn. Het antwoord is JA!! Hij kan niet meer helder denken, raakt buiten zinnen, probeert dingen te verbergen en heeft last van een vluchtgevoel.

Gelukkig blijkt het een gezonde verslaving te zijn. Hij is namelijk verliefd op een meisje. Het vuur laait ineens weer op in hem en is niet meer te doven.

De grond verdwijnt onder z’n voeten en is overdonderd door haar. Die woorden maken deel uit van de tekst die Alie Bakker geschreven heeft voor de verrassende single ‘Verslaafd aan jou’ van Diego Holzken.

Op YouTube is de clip hiervan al bijna 2 miljoen keer bekeken. M’n vorige single ‘Zonder jou’ heeft minder views op YouTube gekregen, maar is wel meer dan 600 duizend keer gestreamd.

Als tweede gast heeft Paul, de zangeres ANNET NIKAMP aan de telefoon


,Vanavond dansen’Bij de opstuwende klanken van deze single “Vanavond dansen?” kán het bijna niet anders dan dat de luisteraar alvast in de juiste sfeer komt om heerlijk uit zijn of haar dak te gaan! 

De tekst is op z’n Annet’s! Snel mee te zingen, licht komisch en toegankelijk voor iedereen.

De Dance Pop beat is in zekere zin nieuw voor Annet om mee te werken. Ze is gewend om vele zangstijlen te zingen, maar ook deze jas past haar precies!

De videoclip is gemaakt door Cees Quakkelaar van Inventive Film. Het nieuwe nummer van Annet Nikamp vandaag en vast de komende weken Olleke Bolleke Radio in Thailand te horen zijn. Wie het nu wil horen kan dat doen via Annets eigen YouTube of Facebook.

Misschien kunt u zich de zangeres WILLEKE D’ESTELL nog herinneren


,Hou me vast’Willeke werd bekend door haar deelname in 1989 aan het tv-programma Sterrenjacht van Veronica. 

Willeke D’estell, een dynamische zangeres en presentatrice die in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd.

Begin jaren negentig werd Willeke winnares van het destijds zeer goed scorende Veronica televisie rogramma “Veronica’s Sterrenjacht”. Willeke werd uiteindelijk finalist en is door vak- en publieksjury gekozen. Ook presenteerde ze jarenlang in het land de “Nationale Postcode Loterijshow’.

Willeke heeft de afgelopen jaren diverse singles en CD’s gemaakt, is nog steeds te zien en te horen in het land en heeft een eigen seniorenprogramma waarmee ze met veel succes door Nederland en België toert en presenteert.

Paul heeft ook de veelzijdige cameraman KEES AANTJES aan de telefoon

Van zijn huis tot die Porsche voor de deur: freelance cameraman Kees Aantjes verkoopt het allemaal. Omdat hij door corona zonder werk kwam te zitten, gooide hij het roer wel heel drastisch om. 

Gewapend met een omgebouwde brandweerauto wil hij nu door heel Europa toeren. En het dan nog filmen ook, voor zijn vlogs op YouTube.

Kees was jarenlang freelance cameraman voor tv-programma’s als Shownieuws , Hart van Nederland en Man Bijt Hond

Voor reisorganisatie TUI reisde hij de hele wereld over om promotiefilmpjes voor hotels op te nemen. ,,Altijd vol gas doorgaan. 

Dat was mijn credo. 
En van het een op het andere moment: klap, bam, de hele agenda leeg. Freelancers waren de eerste mensen in de tv-business die eruit werden gegooid toen corona kwam opdraven.”

Ook aan de telefoon ANTONIO HOLSKEN, Antonio vertelde tegen Paul staat de volle 100 procent achter de tekst van nieuwe single 


,Laat mij maar gaan’ te staan. Iedereen die Antonio kent weet dat hij geen blad voor de mond neemt en zegt wat hij denkt. Dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen, maar zo zit hij nu eenmaal in elkaar. 

Dat was ook de reden dat hij zelf de tekst schreef van z’n bijzondere single ‘Laat mij maar gaan’. Niet alleen het onderwerp is bijzonder, ook de muziekstijl valt op door de Arabisch-Turkse stijl. 

Men heeft vaak andere ideeën om te laten zien hoe het moet, maar dat is helemaal niet zo. Ik heb me vroeger ook wel eens aangepast. Omdat ik ouder werd mocht ik ineens geen glitters meer dragen. Maar…..het is mijn leven. 

De beelden van de clip zijn op het strand van Hoek van Holland geschoten door Jaap Didden en Vincent Staalduinen. Ook een aantal ‘Karin Heesbeen’ danseressen werden ingehuurd om het plaatje compleet te maken.

Als “lest best” komt HANS GELEIJNSE, onze Thailand kenner bij uitstek aan de telefoon. Hans heeft in deze aflevering over de bekende Thaise uitspraak 

,Solly no have’

We horen het iedere dag, Hans gaat hier even op zijn eigen heldere kijk verder op in.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Jerry van Voort (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!