Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Ook vandaag, op de laatste dag van deze oktober maand kunt u weer genieten van de Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show welke iedere zondag  van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren is. (Volgende week zaterdag wordt deze show op het zelfde tijdstip herhaald).

Vandaag is het Halloween 🎃, maar huiver niet, ook vandaag weer leuke interviews met verschillende leuke en bovendien interessante mensen.

Als speciale gast mochten we vandaag de Francofiel Lucien Essers uit Margraten in de studio ontvangen, Lucien weet (bijna) alles over de bekende en minder erkende Franse chansons, dat is iets wat zeker is.

Verder komt het zangduo Gerda en Terry West aan de telefoon die het een en ander over hun nieuwe single  ,,Als vandaag mijn laatste dag is”

Hugo Beijeman brengt zijn nieuwe song ,,Daar stond jij” ten gehore, en vertelt hoe het hem nu vergaat in deze moeilijk tijd.

Verder komen de vlogger Kees Aantjes en onze huisdichter Victor Meijer aan de telefoon, waarbij Victor dit keer een heerlijk konijnenrecept aan u verklapt.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!