Nigeriaanse man voor verkoop van ecstasy in clubs in de Thaise hoofdstad Bangkok gearresteerd

~ER GLOEIEND BIJZIJN~
(Op heterdaad worden betrapt)

BANGKOK:- Daar is in de wijk Bang Khun Khunthian een Nigeriaanse man gearresteerd met 7.000 ecstasypillen in zijn bezit. Hij zou de drugs in nachtclubs hebben verkocht.

De 38- jarige Paschal Nwaenyi, werd eerder deze week  voor een gebouw in de woonwijk Eua-arthon 2 in het Tha Kham-gebied van Bang Khunthian gearresteerd, zo verklaarde kollonel Piyarat Suparat, hoofd van de Patrol and Special Operations Division, ook bekend als  de politie van 191.

Bij de verdachte werden 7.140 ecstasypillen, twee mobiele telefoons en een auto van Totoya Altis in beslag genomen.

De arrestatie werd gedaan nadat de politie informatie had ontvangen dat leden van een grote buitenlandse drugsbende in Bang Khunthian, die een huis in Tha Kham hadden gehuurd om illegale drugs op te slaan en te verkopen aan klanten van uitgaansgelegenheden op Rama II Road, aldus Kolonel Piyarat.

De recherche die de kamer van de man op de tweede verdieping van het gebouw doorzochten, vonden de drugs in plastic zakken die in cameradozen waren verstopt..

De verdachte ontkende elke betrokkenheid bij de drugshandel.  Maar uit een politieonderzoek bleek dat de bende drugs had gekocht van een mensenhandelaar en deze had verkocht aan bezoekers van uitgaansgelegenheden in de omgeving.

Mister  Nwaenyi werd overgedragen aan de antidrugsbrigade   voor verdere juridische stappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!