Nieuw-Zeelander loopt in de nachtelijke uren tegen de lamp na door een scanauto van de immigratiedienst van Pattaya opgemerkt te zijn. 

PATTAYA:- De immigratiepolitie heeft met een scanauto een Nieuw-Zeelandse man uit het publiek opgemerkt wiens visum ruim 5 jaar was verlopen. Mr. Grant Douglas Corrin, een 60-jarige Nieuw-Zeelander, gaf toe dat hij zijn visum met 2.173 dagen had overschreden. Hij bekende dat hij de autoriteiten ruim vijf jaar lang had ontweken door de strategie om overdag binnen te blijven en ’s nachts alleen naar buiten te gaan voor essentiële boodschappen om detectie door wetshandhavingsinstanties te voorkomen.

De buitenlander werd in het afgelopen weekend buiten Seven Eleven aan Beach Road van Jomtien gescand

De man kon de benodigde documenten niet overleggen om zijn juridische status in Thailand te verifiëren. Vervolgens werd hij voor verdere behandeling naar het immigratiepolitiebureau van Pattaya gebracht.

Mr. Corrin werd vervolgens door immigratieambtenaren op de hoogte gebracht van de beschuldigingen tegen hem en voor rechtszitting naar het politiebureau van Pattaya gebracht. Zijn deportatie staat voor de deur en maakt deel uit van de voortdurende inspanningen om de openbare orde in Pattaya te handhaven en visumovertreders af te schrikken.

Dit strategische initiatief richt zich op buitenlanders zonder visum, op degenen die betrokken zijn bij criminele activiteiten en op degenen die betrokken zijn bij activiteiten die de Thaise werkgelegenheidskansen schaden. 

Olleke Bolleke in Pattaya

4 gedachten aan “Nieuw-Zeelander loopt in de nachtelijke uren tegen de lamp na door een scanauto van de immigratiedienst van Pattaya opgemerkt te zijn. ”

 1. Ik vind het ook een beetje vreemd.
  Misschien gedroeg de man zich vreemd 😱?
  Ik loop wel vaker op die zelfde plaats in jomtien. Maar om nou aangehouden te worden.

  Ik heb nooit de benodigde papieren op zak..
  Als je je paspoort verlies ben je heeeeel ver van huis.
  Van je inreisstempel een foto maken en een duidelijke foto van je paspoort lijkt me wel voldoende…
  Als ze meer willen weten kom ik wel langs op het bureau..
  Maar ik heb nog nooit last gehad met de politie, in al die 24 jaar dat ik in Thailand kom..

 2. Ik woon hier ruim 4 jaar heb een roze Thaise id card die wordt geaccepteerd bij hotels, of de politie die accepteert weet ik niet maar ik zal voor alle zekerheid een foto van mijn paspoort opslaan in de telefoon Auke, bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!