Negen restaurants in Thailand staan ​​op de prestigieuze lijst van ‘Asia’s 50 Best Restaurants’ 2022

BANGKOK:- De toeristische autoriteiten, het TAT  is verheugd te kunnen melden dat de zojuist verschenen 2022-editie van ‘Asia’s 50 Best Restaurants’ niet minder dan negen restaurants in Thailand telt, waaronder vier in de top 10 van ranglijsten.

Als land heeft Thailand de tweede meeste inzendingen op de prestigieuze lijst, na Japan met 11 inzendingen en voor Singapore met zeven inzendingen.

De lijst van Asia’s 50 Best Restaurants 2022 werd op 29 maart onthuld tijdens drie gelijktijdige evenementen die chef-koks, restauranthouders, industriële VIP’s en media in Bangkok, Macau en Tokyo samenbrachten.

De best geplaatste van de Thaise restaurants is Sorn op Sukhumvit Soi 26 in Bangkok, die de nummer 2 plek in de lijst van 50 restaurants in de Aziatische regio veiligstelde met zijn “ongeëvenaarde Zuid-Thaise gerechten met een onberispelijke service.” De andere drie Thaise restaurants in de top 10 zijn Le Du in 4th plaats, Sühring in 7th en Nusara in 10th; allemaal in Bangkok.

Vier Thaise restaurants maakten ook hun debuut op de 50 beste lijst – Blauw door Alain Ducasse in 25th plaats, Sushi Masato in 29th, Samrub Samrub Thai in 31st en Raan Jay Fai in 46th. Ze zijn allemaal in Bangkok, zoals het is Gaa, die 33 . plaatsterd op de lijst.

De eerder aangekondigde 51-100 rankings van Aziatische restaurants bevatten ook Thailand-inzendingen. Bangkok’s Baan Tepa en Quince behielden hun uiterlijk en verdienden de 86th en 91st plekken, terwijl Phuket een Michelinster heeft Pru debuteerde in 61st plaats, en Lerdtip Wang Hin debuteerde in 87th plaats.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!