Naakte buitenlander dood aangetroffen op het strand van Pattaya, doodsoorzaak wordt onderzocht

PATTAYA:- Gisteren werd er een naakte buitenlandse man dood op het strand van Pattaya aangetroffen. Het lichaam werd ontdekt op het strand aan de overkant van Soi 3. De politie van Pattaya reageerde ter plaatse en trof een menigte aan die zich rond het lichaam had verzameld.

De overledene was een man, vermoedelijk een buitenlandse toerist met een blanke huid. Hij was ongekleed. De overledene had een bloementattoo op zijn linkerarm en een vogeltattoo op zijn rechterarm. Er werden zwarte schoenen en een zwarte korte broek vlakbij hem gevonden.

De politie vermoedde aanvankelijk dat de toerist ongeveer vijf uur eerder was overleden. Er waren geen tekenen van mishandeling en er werden geen identiteitsdocumenten gevonden.

Volgens de functionaris van Pattaya, khun Kotcharin Chuchum, was hij aan het patrouilleren op het strand toen een exploitant van een strandstoel hem waarschuwde dat er een stoffelijk overschot van een man in het water dreef. Hij leidde onmiddellijk een team om onderzoek te doen en de overledene te vinden. Vervolgens werd het gebied afgezet en werden politie en reddingsdiensten op de hoogte gebracht.

Het lichaam werd overgebracht naar het Banglamung-ziekenhuis voor opslag voordat het naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Algemeen ziekenhuis van de politie zal worden gestuurd voor een autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: เคเบิลทีวี ทีเอ็มเอ็น

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!