Na 8 jaar liefde besloten deze dames in Oost-Thailand elkaar het JA-woord te geven

SA KAEO:- Twee Thaise dames hebben na 8 jaar in volle liefde bij elkaar te zijn, besloten om in het huwelijksbootje te stappen. De uit Aranyaprathet afkomstige bruid is al jaren onder de indruk van haar geliefde en vertelt de bruidegom dat hij altijd goed voor haar zorgt. Vriendelijker dan sommige mannen (zelfs) Bij de huwelijksvoltrekking was wel een bruidsschat van 300.000 baht en 10 baht goud vereist.

Het hele feest begon gisteren 8.09 uur, precies zoals de lokale tempelabt gezegd had. Het moest tenslotte een perfecte huwelijksceremonie worden, dat tevens voor sensatie in het dorp zou zorgen.

Er werd na een Khan Mak-processie aan de deur van de bruid geklopt en daar stond hij dan………compleet in een mooi pak, met in zijn kielzog, de ouders, familieleden en vrienden.

Na op de deur geklopt te hebben, moest hij temidden van alle aanwezigen zijn liefdesverklaring in vier talen uitspreken. De bruidegom koos Thais, Engels, Cambodjaans en Laotiaans. 

Vervolgens nodigden de familieleden de bruidegom uit om geheel volgens traditie een ​​bruidsschat van 300.000 baht en 10 baht goud te overhandigen.

De bruid “Nong June”studeerde af met een bachelordiploma in logistiek, met als hoofdvak Buitenlandse Zaken. Wat de bruidegom betreft, hij werkt in zijn eigen bedrijf.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!