Minister geeft toe te snel zijn geweest met de aankondiging dat “lieve Lisa” naar Thailand zou komen

BANGKOK:- De Minister van Toerisme en Sport, khun Phiphat Ratchakitprakarn, gaf dit weekend toe dat het een vergissing was om de boeking van K-popsensatie Lalisa “Lisa” Manoban van Blackpink voor de nieuwjaarsviering in Phuket aan te kondigen voordat een contract was ondertekend.

“Het was een communicatiefout van het ministerie en de Tourism Authority of Thailand om de boeking te bevestigen zonder eerst de contractdetails te zien, aangezien ik had gezegd dat het contract pas op 30 oktober zou worden ondertekend”, aldus de minister.

“Om dezelfde reden kan ik ook geen details bevestigen over de Italiaanse tenor Andrea Bocelli.”

Minister Ratchakitprakarn ontkende een aantal geruchten, waaronder beweringen dat het management van Blackpink de uitnodiging van Thailand had geweigerd omdat het wilde dat alle leden van de groep het aftelevenement zouden bijwonen.

Vice-premier Anutin Charnvirakul zei dat de kwestie niets te maken heeft met een gebrek aan optimisme over de heropening van het land.

Premier Prayut Chan-o-cha stelde voor om andere internationale zangers uit te nodigen om in Phuket op te treden, naast culturele demonstraties uit de vijf regio’s van het land.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Chiangmaione.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!