Met de feestdagen in het verschiet zijn de toltarieven op de snelweg in Thailand vrijgesteld

BANGKOK:- De Thaise snelweg- en snelwegautoriteiten zien af ​​van tolheffingen op bepaalde routes om reizen tijdens de feestdagen in december, inclusief Nieuwjaar, te vergemakkelijken, in een poging het binnenlands toerisme te bevorderen en de verkeersopstoppingen te minimaliseren.

Uw nieuwsbeer heeft voor uw gemak informatie verzameld over data en tijden waarop bepaalde snelwegen en snelwegen gratis zijn:

▪︎ 10 december (Constitutiedag), van 01.00 uur tot middernacht: gratis op alle controleposten van de snelwegen Sirat, Chalerm Maha Nakhon en Udon Ratthaya. Het zijn de belangrijkste routes die automobilisten in Bangkok gebruiken om de hoofdstad te verlaten en binnen te komen.
▪︎ Van 31 december 01.00 uur tot 1 januari middernacht: gratis op snelweg nr. 7 (Bangkok-Chonburi-Pattaya) en nr. 9 (Bang Pa In-Bang Phli-Bang Khun Tian).
▪︎ Van 28 december 01.00 uur tot 3 januari middernacht (7 dagen): gratis op de snelwegen Burapha Withi en Kanjanapisek, evenals op snelweg nr. 6 (Bang Pa-in-Nakhon Ratchasima) tussen de controleposten Pak Chong en Nakhon Ratchasima . Deze laatste route, die dient als toegangspoort tot de noordoostelijke provincies, is ongeveer 77,5 km lang en biedt tijdens de ontheffingsperiode alleen vierwielers toegang.

Ook zal een deel van de nieuw aangelegde snelweg nr. 81 (Bang Yai – Kanchanaburi) gratis toegankelijk zijn voor het publiek, beginnend bij de controleposten West Nakhon Pathom tot Kanchanaburi, met een totale lengte van 50 km gedurende deze zeven dagen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!